Gastronomie Festival: een plek voor iedereen

Hou jij van lekker eten en drinken, proef je graag wat nieuws en laat je je graag verrassen, dan is dit net wat voor jou! Voor het eerst dit jaar vindt het Gastronomie Festival plaats. Zondag 2 en maandag 3 februari wordt Martiniplaza omgetoverd tot een waar voedselparadijs. Nieuwsgierig? Lees snel deze blog!

Gastronomie Festival is voor iedereen! Particulier, zakelijk, jong & oud en de entree is gratis. Bij de entree ontvang je een festivalbandje voor 18+ of 18-, want er worden ook alcoholisch dranken geschonken (denk aan legitimatie!). Drankjes, hapjes, producten en workshops worden met hele en halve munten betaald. De kosten voor 1 munt zijn € 3,-.

Het festival bestaat uit 3 onderdelen, namelijk: het Preuvenement. Hier kun je proeven bij diverse stands van restaurants, eetcafés en koks. De lekkerste dingen toveren ze hier tevoorschijn om jou te laten proeven en om je kennis te laten maken met hun bedrijf.

Dan is er nog de Foodyard. Hier kun je je laten verrassen door producten en worskshops van diverse horeca-ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe.

En dan is er nog het Entertainment. Op de diverse thema-terrassen kun je genieten van fijne muziek of neem je kind mee naar de feestelijke kids-area.

Benieuwd welke restaurants, eetcafés en ondernemers er aanwezig zullen zijn? Neem dan snel een kijkje op de website. Wij kijken al enorm uit naar een lekker biertje van Baxbier of een echte Groningse Eierbal of een hapje bij restaurant De Oude Sluis of even bij te kletsen met de mensen van de Culinaire Vakschool of… Zoveel om op te noemen!

Liever actief aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Op de Foodyard kun je deelnemen aan verschillende workshops. Leer jij die lekkere pizza bakken of maak je toch liever sushi? Er is zoveel mogelijk. Alle workshops vind je ook op de website.

Kortom het Gastronomie Festival is een plek waar je je de gehele middag of begin van de avond kunt vermaken. Laat je zintuigen prikkelen en gaat dat zien, proeven, ruiken en vooral ook doen!

Gastronomie Festival is een samenwerkingsverband tussen: Bidfood NL, MartiniPlaza en horecagroningen.nl. Wil je nog meer weten over het festival? Check dan: www.gastronomiefestival.nl. Meld je aan voor het Facebook evenement en zie je daar!

Datum: zondag 2 en maandag 3 februari 2020
Openingstijden: zo 2 feb van 13:00 uur tot 21:00 uur / ma 3 feb van 11:00 tot 18:00 uur
Locatie: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.