Handmade Hopes: Schatwinkel aan de Oosterstraat

Soms stap je een winkel binnen en weet je niet waar je moet kijken. Zoveel pracht en praal, en zoveel spulletjes verstopt in kleine hoekjes. Je stapt een wereld binnen waar je ogen tekort komt. Handmade Hopes is zo’n plek. Met het gevoel van een huiskamer stap je een wereld in van vintage, nieuwe producten en handgemaakte spullen.

Handmade Hopes is een winkel én dagbestedingsplek. Jongeren die tijdelijk niet deel kunnen nemen aan school of werk, door persoonlijke omstandigheden, hebben hier een plek waar ze deel kunnen blijven uitmaken van de maatschappij en hun talenten kunnen ontwikkelen. Zo blijven ze actief, houden ze een ritme aan en kunnen ze weer leren om trots te zijn op wat ze doen, kunnen en maken.

En er is veel om trots op te zijn. Je kijkt je ogen uit. De gerestaureerde meubels staan verspreid door de zaak, op en rondom deze meubels vind je allerlei accessoires en als je bij de kassa bent, vind je ook daar weer mooie hebbedingetjes. Handmade Hopes is zo’n winkel waar je vaak even naar binnen kan stappen om te ontdekken en (bijna) nooit met lege handen te vertrekt. En langzaamaan, met de feestdagen in het verschiet, is dit de ideale plek om cadeaus te scoren. (Vergeet vooral jezelf niet ;-))

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.