5x ijskoffie in Groningen

Met de zomer in de bol en de warme temperaturen die op de loer liggen, heeft niet iedereen (lees ik) zin in een dampende warme kop koffie. Daarom dit eerste lijstje met onze leukste plekken voor een goede bak ijskoffie. Wordt vervolgd, want de zomer is nog maar net begonnen. 😉

Black & Bloom
In een lijstje waar het draait om koffie kan Black & Bloom nooit ontbreken. Voor zowel de warme, maar ook zeker voor de koude variant ben je hier aan het goede adres. Verwacht hier perfect gebalanceerde smaken zorgvuldig getest en bij elkaar gezocht door de eigenaar. Cold drip heaven & more!
Oude Kijk in Het Jatstraat 32, Groningen, Meer info

Lunch & LavAzza
Mocht je liever een dikke, stroperige en goed vullende ijskoffie willen, dan is Lunch & LavAzza je beste vriend. Je krijgt hier een hoog glas gevuld met deze heerlijkheid. Met moeite krijg je het door het rietje, maar als het dan je mond bereikt, dan weet je precies waar je de moeite voor gedaan hebt. In een woord GE-WEL-DIG.
Astraat 14, Groningen, Meer info

News Café
Nog een klassieker als het aankomt op de dikke, stroperige variant van ijskoffie. News Café zelf is al jaren een begrip onder de winkelaars in Groningen met zijn niet te missen locatie precies tussen de Grote Markt en Vismarkt in. Ze staan niet altijd bekend om hun spannende lunch- en dinerkaart, maar weet nu dat je, op een warme dag, mits ze hem op voorraad hebben, je hier terecht kunt voor je ijskoffiefix.
Waagplein 5, Groningen, Meer info

Doppio Espresso
Met twee vestigingen in de binnenstad van Groningen ben je niet snel ver verwijderd van een Doppio Espresso. Bij Doppio hebben ze een grote kaart vol verschillende warme & koude koffies en andere drankjes en hapjes. Je kan heel basic gaan voor een Iced Cappuccino zonder poespas of siropen, maar je kan ook uitpakken en uitbreiden met slagroom en een siroop naar keuze of gaan voor een seizoensspecialiteit.
Gedempte Zuiderdiep 87A & Brugstraat 6, Groningen, Meer info

MasMas Groningen
Misschien niet de beste ijskoffie die we ooit geproefd hebben, maar dit kleine zaakje aan het eind van de Oude kijk in ‘t jatstraat is een gezellige, laagdrempelige plek waar vooral (internationale) studenten komen. Ze maken graag een praatje met je, lichten de compacte kaart toe en denken graag mee met je keuze. Leuke plek voor een prima ijskoffie en een gezellig sfeer.
Oude Kijk in Het Jatstraat 65, Groningen, Meer info

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.