10 x (Banket)bakkerij in Groningen centrum

Brood is ondenkbaar in de Nederlandse keuken. Wij houden van brood en wat is er dan fijner dan een heerlijk vers afgebakken brood. Gewoon voor dagelijks gebruik, of een lekker croissantje, een lekker gebakje of speciaal broodje voor bij de borrel. Wij hebben de (banket)bakkers binnen het stadscentrum voor je op een rij gezet.

Banketbakkerij Jullens
Aan het begin van de Herestraat vind je banketbakkerij Jullens. Hier kun je terecht voor taarten, gebak, bonbons en chocolade, belegde broodjes, puur brood en diversen. Ze zijn alle dagen geopend van 8.30 tot 18 uur en op de zaterdag tot 17 uur.
Meer info over banketbakkerij Jullens

Banketbakker Jullens Groningen01

Bakkerij Crebas
Al bakkerij sinds 1880 in de Steentilstraat in Groningen. Hier vind je heerlijke verse broden en specialiteiten als een academiepleintje, Groninger koek, roggebrood, gemberbrood en crème der A. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9 tot 18 en op zaterdag van 8 tot 16 uur.
Meer info over Bakkerij Crebas

Bakkerij Crebas Groningen01

Bakkerij Blanche
Bakkerij Blanche zit gevestigd in de Brugstraat. Hier kun je naast het kopen van je brood of lekkernij ook heerlijk ontbijten, lunchen of koffie drinken. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 16 uur en op zaterdag van 8 tot 17 en zondag van 8 tot 16 uur.
Meer info over Bakkerij Blanche

Bakkerij Blanche Groningen01

Broodje Van Eigen Deeg
Bij Broodje van Eigen Deeg wordt brood gemaakt met eigengemaakt deeg. Ze maken heerlijke verschillende broden, viennoiserie en patisserie, die je kunt kopen in hun prachtige winkel in de Brugstraat. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7 uur tot 18 uur en op zaterdag van 7 tot 17 uur en op zondag van 9 tot 17 uur.
Meer informatie over Broodje Van Eigen Deeg

Broodje Van Eigen Deeg Groningen01

Baq Groningen
Baq is een eigentijdse ambachtelijke bakkerswinkel in de Folkingestraat. Je kunt er terecht voor pure, ambachtelijke broden. Daarnaast bakken ze koekjes, cakes, maken ze taarten en meringue.
Ze zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18 en op zaterdag van 9 tot 17 uur.
Meer info over Baq

Baq Groningen01

Bakkerij ‘t Stoepje
Bakkerij ‘t Stoepje heeft geen vaste locatie in de stad. Ze zijn op dinsdag en zaterdag te vinden op de Vismarkt van 9 tot 17 uur. Je kunt er brood en lekkernijen kopen.
Meer info over Bakkerij ‘t Stoepje

Bakkerij 't Stoepje Groningen01

Bakker Bart
Gevestigd aan het einde van de Herestraat. Je kunt hier verschillende broden, snacks, belegde broodjes, koeken en meer kopen. Ook kun je het ter plaatste op eten. Ze zijn geopend op van maandag tot en met woensdag en vrijdag van 8 tot 18 uur, op donderdag van 8 tot 21 uur en op zondag van 10 tot 17 uur.
Meer info over Bakker Bart

Bakker Bart Groningen01

NOVO Konditorei
Bij de NOVO Konditorei, in de Stoeldraaiersstraat, maken ze heerlijke ambachtelijke taarten, gebakjes en andere lekkernijen. Je kunt er ook terecht voor een kop koffie of thee met wat lekkers of lunch. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur.
Meer info over NOVO Konditorei

NOVO Konditorei Groningen01

Het Bakkerscafé
Het Bakkerscafé is een bakkerswinkel en lunchcafé in één. Je kunt het Bakkerscafé vinden in de Zwanestraat. Ze bakken er de hele dag door vers brood. Daarnaast kun je er dus ook lunchen, dan mag je je eigen brood kiezen en snijden! Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 9 tot 17 uur.
Meer info over het Bakkerscafé

Het Bakkerscafé Groningen01

Stadsbakker Meijer
Stadsbakker Meijer vind je in de Oude Kijk in ‘t Jat straat. Hier kun je terecht voor verschillende soorten brood, koek, gebak en belegde broodjes. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 18 en op zaterdag van 8 tot 17 uur.
Meer info over Stadsbakker Meijer

Stadbakker Meijer Groningen01

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.