Bewust eten doe je bij Broodje Bewust Groningen

Het thuiszitten en alleen eten bestellen is weer over en we kunnen ook weer buiten de deur lunchen. Maandag 15 juni opende Broodje Bewust haar vestiging in de Oosterstraat in Groningen. Naast Groningen hebben ze ook een vestiging in Leeuwarden en Rotterdam.

Broodje Bewust staat voor biologisch, vegan, glutenvrij en lekker eten. Je kan hier ontbijten, lunchen, koffie drinken met een lekker gebakje erbij. Ook hebben ze een high tea op de kaart staan.

Voor de lunch kan je zelf je beleg en broodje kiezen. Naast de heerlijk belegde broodjes serveren ze met de lunch ook salades of warme gerechten. Ook kan je bij minder tijd wat te eten en te drinken ophalen of laten bezorgen. Zo hebben ze heerlijk verse sappen klaarstaan in bio based plastic.

Broodje Bewust Groningen wil graag iets terug geven aan de aarde en wil ervoor zorgen dat hun footprint zo klein mogelijk blijft. Je ziet het terug in het interieur. Er is gebruik gemaakt van heel veel natuurlijke producten. En bijna alles is gemaakt door Fabian zelf.

Broodje Bewust Groningen
Oosterstraat 57
9711 NS Groningen
Facebook
Instagram

Openingstijden
Maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.30.

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.