Feel Good: healthy hotspot

Sinds een aantal jaren vind je in de Oude Kijk in ‘t Jatstraat Feel Good. Enkele jaren geleden gestart als één van de eerste gezonde horeca en in 2018 geheel verbouwd en in een nieuw jasje gestoken.

Feel Good zit midden in het centrum en is daarom een mooie plek om voor het shoppen aan een kop koffie te drinken of om even te pauzeren voor een gezonde lunch. Het interieur is kleurrijk, vrolijk en knus met houten tafels, oranje retroprints en veel groen tinten. Er is een open keuken en er hangt een ongedwongen sfeer. Vind je het leuk om naar mensen te kijken? Dan is dit ook zeker een leuke plek. Bij de ramen zijn bartafels met hoge krukken gemaakt en met mooi weer kun je buiten zitten en kijken naar de voorbijgaande mensen.

Bij Feel Good zijn ze gepassioneerd over vers en gezond eten. Elke ochtend ontvangen ze verse producten die ze verwerken in hun smoothies, juices, taarten, feel good bowls, all day breakfast en zoetigheden (klik hier voor de gehele menukaart). De producten die ze gebruiken zijn bij voorkeur biologisch, puur en onbewerkt en komen zo veel mogelijk uit de regio. Ook dragen ze bij aan een betere wereld door het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Zo streven ze er naar om een CO2 vrij bedrijf te zijn en kiezen ze bij het inkopen zoveel mogelijk voor duurzame producten.

Naast een all-day breakfast, kun je er terecht voor lunch en serveren ze er elke werkdag van 17 tot 19 uur ‘Eten Wat De Pot Schaft!’. Je kunt ook een 10-rittenkaart kopen, zodat je met een beetje korting kunt genieten van tien maaltijden. Ohja Feel Good bezorgd ook aan huis via Fooddrop.

Bij Feel Good kun je gewoon heerlijk en verantwoord happen. Wij zijn fan!

Feel Good Food & Juice bar
Oude Kijk in t Jatstraat 29
9712 EB Groningen
Facebook
Instagram

Openingstijden
Elke maandag t/m vrijdag 10 tot 19 uur
Zaterdag en zondag van 9.30 tot 17.30

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.