Flinders café

Op de hoek van het Schuitendiep en de Nieuwe weg vind je Flinders café. Je kunt er terecht voor all day breakfast & brunch, lunch en diner. Daarnaast kun je er natuurlijk ook gewoon een lekker kopje koffie of een goed glas wijn drinken.

Flinders heeft een gezellig interieur, waar ze gewerkt hebben met verschillende materialen. Er hangen design hanglampen aan het plafond, hier en daar hangt een discobal, er staan zowel hoge tafels met barkrukken als lage tafels van verschillende houtmaterialen, één muur is betegeld en daarvoor hangt een groot krijtbord met verschillende happen en dranken beschreven. Daarnaast hangen er verschillende kunststukken aan de muur. Wat mij betreft zeer sfeervol!

De menukaart is veelzijdig en verrassend, waarbij gewerkt wordt met producten van duurzame kwaliteit. De keuken, onder leiding van Niels van Halen (voorheen chef-kok van Michelin sterrenrestaurant de Hoefslag), weet altijd raad met bepaalde wensen, allergieën en vegetarische opties zijn er genoeg. Daarnaast kun je hier ook goed terecht als je graag high proteïne en weinig koolhydraten eet. Zo maken ze verschillende smoothies (eventueel verrijkt met een scoopy) , kun je er proteïne pancakes eten en roerei met bv kalkoen bacon of gerookte zalm.

‘s Avonds serveren ze vanaf 17 uur een driegangenkeuzemenu, à €33,50, waarbij je kan kiezen van de kaart. Waarbij je keuze hebt uit verrassende vlees- en visgerechten en heerlijke dessert om mee af te sluiten.

Bij Flinders serveren ze lekkere en leuke gerechten. Je kunt er leuk zitten, zowel binnen als buiten op het terras. Hier kun je ons vaker vinden!

Flinders Café Groningen
Nieuweweg 2/Schuitendiep 54
9711 TD Groningen
Facebook
Instagram

Openingstijden
Flinders is van maandag tot en met zondag geopend van 10 uur to 1 uur.

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.