9 x Lunch en/of diner in de wijk Helpman

Groningen centrum is leuk en heeft veel te bieden, maar in de wijken rondom Groningen zitten ook wat leuke lunch- en dinerrestaurants. Vandaag de lunchrooms/restaurants in de wijk Helpman.

Lunch

Bakker Meijer
Aan het Helperplein zit Bakker Meijer. Hier koop je heerlijk brood, maar kun je ook even plaatsnemen om te genieten van een gebakje of een belegd broodje. Maandag tot en met vrijdag van 8 tot 18 uur geopend en op zaterdag van 8 tot 17 uur.
Meer info over Bakker Meijer

Bakker Rob van Dijk
Aan de Verlengde Hereweg in het centrum van Helpman zit bakker Rob van Dijk. Naast dat je hier terecht kan voor heerlijk banket en brood, kun je er ook een kopje koffie, thee, juice en een belegd broodje eten in de zaak. Van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 18 en op zaterdag van 8 tot 16.
Meer info over Bakker Rob van Dijk

Bakker Rob van Dijk Helpman 01

Lunch en diner

Brasserie Harkema
Brasserie Harkema zit gevestigd aan de Verlengde Hereweg op de grens van het centrum van Helpman. Je kunt hier van dinsdag tot en met donderdag terecht voor een kopje koffie, lunch en borrel en daarnaast serveren ze diner op de vrijdag- en zaterdagavond. Ze zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 9 uur geopend.
Meer info over Brasserie Harkema

Brasserie Harkema Helpman02

Paviljoen Sterrebos
Aan de Helperzoom zit Paviljoen Sterrebos gevestigd. Hier kun je op elk moment van de dag elk gerecht van de menukaart bestellen. Dus geen aparte lunch- en dinerkaart, maar één kaart voor elk moment. Ze zijn zeven dagen per week geopend vanaf 10 uur.
Meer info over Paviljoen Sterrebos

Paviljoen Sterrebos Helpman01

Happy Garden
Wederom gevestigd aan de Verlengde Hereweg. Bij Happy Garden kun je gerechten uit verschillende gebieden van China proeven. Ze zijn geopend op maandag van 16 uur tot 22 uur en van dinsdag tot en met zondag van 12 tot 22 uur.
Meer info over Happy Garden

Diner

Bistro Basta
Sinds oktober 2015 zit Bistro Basta gevestigd aan de Verlengde Hereweg. Dinsdag tot en met zondag kun je hier vanaf 17 uur terecht voor een heerlijk diner. De menukaart is overzichtelijk; je kunt hier kiezen uit vijf voorgerechten, vijf hoofdgerechten en vier nagerechten.
Meer info over Bistro Basta

Bistro Basta Helpman01

Uit de buurt
Aan de andere kant van de Verlengde Hereweg, tegenover Bistro Basta, zit Uit de Buurt. Hier werken ze zonder menukaart, aangezien ze kiezen voor dagelijks nieuwe producten. Met speciale dieetwensen wordt natuurlijk wel rekening gehouden. Ze zijn geopend op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag vanaf 18 uur. Maandag, woensdag en donderdag serveren ze een 3,4 of 5- gangen menu en op de vrijdag en zaterdag een 4,5 of 6- gangen menu.
Meer info over uit de Buurt

Uit de Buurt Helpman01

Alice Restaurant
Door de Volkskrant benoemd tot beste Italiaanse restaurant van Nederland. Bij Alice Restaurant serveren ze wekelijks een vier- tot zevengangen menu, met daarbij de keuze uit twee wijnarrangementen. Van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 18 uur tot 22 uur.
Meer info over Alice Restaurant

Alice Restaurant Helpman01

Pizzeria & Ristorante Contini
Sinds 1971 een begrip in Groningen. Sinds 2001 gevestigd aan de Verlengde Hereweg in Helpman. Je kunt hier eten van woensdag tot en met zondag van 17 tot 21.30. Daarnaast kun je hier ook afhalen of een gerecht thuis laten bezorgen.
Meer info over Contini

Contini Helpman01

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.