Plezant dineren bij Dinercafé Plezant

Dinercafé Plezant Groningen

In de Professorenbuurt (Korrewegwijk) aan het Diephuisplein heeft op 11 juni dinercafé Plezant haar deuren geopend. Aan de Diephuisstraat 6 zat voorheen eetcafé de Gans. Eigenlijk was het al veel eerder de bedoeling om open te gaan, maar helaas door COVID-19 werd dit wat uitgesteld.

Maar natuurlijk heeft elk nadeel zijn voordeel en gaf dit Anne Steenbergen en haar team wel meer tijd om het tot een gezellige en kleurrijke plek om te toveren. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren en sfeervolle verlichting. Het dinercafé voelt heel huiselijk aan en je voelt je er snel thuis.

De kaart is compact, maar bevat diverse vlees-, vis- en vegetarische opties en wisselt daarnaast zeer regelmatig. Je kunt ervoor kiezen om alleen een hoofdgerecht te eten, maar je kunt uiteraard ook genieten van meerdere gangen. Ook kun je de keuze aan de chef overlaten, zowel voor 3, 4 of 5 gangen. De kaart wordt dagelijks en voor iedere gast op mooi papier geprint, elke dag én elke gast een verse kaart; geheel Corona-proof.

Het eten wordt geserveerd op kleurrijke borden en de gerechten zijn mooi opgemaakt. Je kunt er uiteraard voor kiezen om wijn of bier te drinken bij de gekozen gerechten, er zijn diverse wijnen en bieren per glas en fles te bestellen, daar zit altijd iets lekkers tussen! De bediening adviseert je er graag bij. Onder andere dit advies maakt de service goed en het is er ook nog eens erg gezellig.  

Dinercafé Plezant is geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Gewoon om even een hapje te eten, om te eten met de familie, om iets te vieren of om heerlijk te dineren met je geliefde. Met wie ga jij hier binnenkort een keer eten?

Dinercafé Plezant
Diephuisstraat 6
9714 GW Groningen
Facebook
Instagram

Openingstijden
Woensdag tot en met zondag van 17 uur tot 21 uur. Bij mooi weer is het terras geopend vanaf 15 uur.

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.