The Commons: werken, eten en drinken

Ik hoor je denken The Commons ken ik dat niet ergens van. Dat zou heel goed kunnen The Commons is het eet-drink-werkgedeelte van The Student Hotel. The Student Hotel kun je ook vinden in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Den Haag. Groningen is de laatste plek waar het restaurantgedeelte de naam The Commons heeft gekregen. Voorheen zou je deze plek kunnen kennen als The Pool.

Als je binnenstapt zie je het ‘nieuwe’ strakke loge op de ramen, het interieur heeft een update gekregen en de kleuren groen en roze springen gelijk in het oog. Het interieur is helemaal iets van nu en geeft een rustige maar ook een luxe uitstraling

Wij gaan zitten aan een hogere tafel met krukken en worden snel geholpen door een enthousiaste medewerker. De kaart met drankjes is een feestje. De gebruikelijke verdachten vind je hier op, maar ook staan er leuke biertjes, interessante frisdranken en vrolijke cocktails op. De cocktails worden geserveerd in een leuk flesje, met naamtag en een gekleurd kartonnen rietje. Het feestje is begonnen.

Het is al later op de avond en het is tijd voor het diner. De plek is niet alleen veranderd van naam en interieur, maar Ook de menukaarten zijn ook opgefrist. Het internationale karakter is behouden gebleven, net als de pizza’s, maar de diverse keus in mains en vooral de desserts doen je watertanden. Wees verstandig, deel desnoods gerechten en laat ruimte voor het dessert.

Er is genoeg keuze om je een hele dag te vermaken bij The Commons. De sfeer is goed. Er zijn verschillende tafels en stoelen, waardoor je er niet alleen fijn kan hangen met een groep vrienden, maar ook goed aan het werk kan of relaxt kan dineren met familie. The Commons is een plek waar je makkelijk de hele dag kan zijn en ook graag nog een keer weer terugkomt 😉

The Commons
Boterdiep 9
9712 LH Groningen
Telefoon: 050 206 9163
Website

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag & zaterdag 07:00 – 22:00
Zondag 08:00 – 21:00

Reserveer hier gelijk een tafeltje:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.