Valentijn in Groningen

Nu jij je date, je lieveling of jezelf niet mee kan nemen op valentijnsdate, zit er niks anders op dan de verwennerij in huis te halen. Wij zetten wat liefdevolle ideeën voor je op een rij.

Allereerst, wil je een leuk cadeau scoren voor je Valentijn, koop deze dan lokaal. Veel winkels zijn telefonisch/online bereikbaar en leggen met liefde dat leuke cadeautje voor je apart. Of kijk anders eens op Warenhuis Groningen, daar staan ook diverse Groningse winkels op.

Bestel eens een mooi boek bij Boekhandel Riemer, Godert Walter of Van der Velde. Voor de mooiste lingerie zit je goed bij Riets Lingerie. Een mooie outfit voor eroverheen? Kijk dan eens bij Viva Vintage! Een prachtig Japans (ingepakt) cadeau, vind je ook gewoon in Groningen bij Batsu. De keuze is reuze, wees creatief. Het wordt nog lastig kiezen zo.

Begin de dag goed met bijvoorbeeld een heerlijke brunch van NOK. Deze is tot aan de nok (;-)) toe gevuld met broodjes, zoetigheden en lekkere drankjes. Ook de Kleine Heerlijkheid is er met Valentijn bij met een heuse Valentijnsontbijtbox, die ze gratis bij je thuis bezorgen.
De lunch kun je laten verzorgen (en bezorgen) door El Maida, want zij hebben een speciaal voor Valentijn aangepast lunchboxpakket.

Voor diegene met een zoete tand of die liever iets zoets schenkt bestel je bijvoorbeeld bij Jullens een mooie red velvet taart. Uiteraard laat Broodje van Eigen Deeg je ook niet zitten deze Valentijn en laat je hart sneller kloppen door bijvoorbeeld een heerlijke eclair.
Toe aan iets nieuws? Ga dan voor de limited edition Tjieskeek on a Stick van Wadapartja. Of voor hun Valentijnbox gevuld met Sweets for your sweeties. Of allebei, kan natuurlijk ook.

En dan valt de avond en is het tijd voor het diner. Pak uit met de heerlijkheden van Bellami’s. De Bisous Box is er om je te overladen met culinaire kusjes. Uitbreiden kan ook met bijvoorbeeld oesters en/of bijpassende wijnen.
Eet je veganistisch? Dan moet je bij Achterwerk zijn. 3 gangen met intermezzo’s, bijpassende wijn en een playlist. Overal is aan gedacht, je moet het alleen zelf nog even op mooie borden doen (of her en der wat opwarmen, maar dat moet lukken toch?).
Ook bij de Groene Stoel verzorgen ze jouw heerlijke avondje van top tot teen. Meerdere gangen, cocktail (en bier of wijn) en muziek (playlist). Zo heb je alle ingrediënten in huis voor de perfecte romantische avond.

Nog niet genoeg gehad? Afsluiten met een drankje? Kan gewoon. The Stockroom heeft een Valentine’s box waarmee je 4 cocktails kan maken. Maar zelf kiezen kan natuurlijk ook bij de vele mooie drankspeciaalzaken die Groningen rijk is. Wijn halen bij Barrel Wijnwinkel of bij de Roemer, biertje bij Mout, de Koffer of Just In Beer en als je niet kunt kiezen is er nog meer keuze Van Erp Dranken of Slijterij Groningen.

Mogelijkheden te over. Uiteraard is er nog veel meer te kiezen. Kijk vooral ook eens naar de mogelijkheden van jouw favorieten of in jouw wijk. Wij horen graag waar jij voor gaat. Maar bovenal.. Geniet ervan! Met je verkering, je date of gewoon met jezelf. Vier de liefde, want dat is iets heel moois.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.