Wadapartja Westerhaven: speels, groen en duurzaam

Wadapartja is al jaren een begrip aan het Zuiderdiep. Sinds juni dit jaar hebben ze een tweede vestiging aan de Westerhaven. Aan de Pottebakkersrijge kun je nu ook genieten van een ontbijt, koffie, brunch, lunch of een borreltje.

Wadapartja Westerhaven 01

Waar voorheen de oudste Groninger verfwinkel Bossina zat, zit nu Wadapartja Westerhaven. In een prachtig pand gelegen nabij de Westerhavenbrug en het winkelgebied de Westerhaven. Het pand heeft rondom ramen en daarom zit je er heerlijk licht. Het interieur is speels, groen en duurzaam. Zo staat er bijvoorbeeld een bok midden in het restaurant, heel apart. Er zijn verschillende zitjes binnen, je kunt ervoor kiezen om aan een tafel te gaan zitten, maar daarnaast heb je er ook een prettige zithoek met banken. De open keuken is erg leuk aangekleed met vrolijke tegels en een houten frame waar verschillende planten op staan of aan hangen.

Bij Wadapartja maken ze gebruik van lokale producten, zo gebruiken ze de koffiebonen van koffiestation Groningen, bier van het Groningse Baxbier, brood van de Groningse bakker Luuk en groenten uit de Groningse biodynamische kwekerij de Eemstuin.

Voor ontbijt, lunch of brunch kun je dingen verwachten als; yoghurt, wentelteefjes, verschillende zoetigheden, pannenkoeken, soep, eiergerechten, salade, burger, ontbijtplank, brunch all in en meer.

Je kunt bij Wadapartja terecht van woensdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18 en op de zaterdag van 10 tot 18 en de zondag van 10 tot 17.
Vind je het ook leuk als dingen wadapart zijn? Ga hier dan zeker een keer heen.

Wadapartja Westerhaven08

Ohja ook leuk! Vanaf vrijdag 18 oktober organiseren ze elke week een VRIJMIBO, een goede start van je weekend toch?!

Wadapartja Westerhaven
Pottebakkersrijge 21
9718 AG Groningen
Facebook
Instagram

Openingstijden
Woensdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18
Zaterdag van 10 tot 18
Zondag van 10 tot 17

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.