Wijnen wijnen wijnen

Wijnfestival 2021

Ben jij fan van wijn? Rood, wit, rosé of met een bubbeltje? Dan is dit net wat voor jou. Van vrijdag 5 november tot en met zondag 7 november is er (eindelijk) weer een Wijnfestival in der Aa-kerk in Groningen. Nieuwsgierig? Lees dan even verder.

Door corona heeft het Wijnfestival een jaar over moeten slaan, maar gelukkig kan het dit jaar weer. Je kan een ticket bemachtigen in de voorverkoop voor €17,50 en aan de deur voor €20. Bij de prijs zit een proefglas, de garderobe en 3 muntjes inbegrepen. Zo kan je gelijk bij binnenkomst een glas wijn halen.

Op het Wijnfestival vind je onder andere de volgende standhouders; Beans & Grapes, Two Island Wiens, de Roemer, Wijnelarij, Halfes, Wijnhandel Alexander, Domaine de la Baume, Vino per tutti, Cruwijn, Umbriawijn.nl, Cloinq, de Wijnprofessor en meer. Je kan er hapjes kopen van onder andere Via Vecchia en de Kaaskop.

Er wordt tijdens het festival betaald met muntjes, vanaf 1 muntje kan je genieten van een proefglas wijn. Munten zijn verkrijgbaar op verschillende plekken in de kerk en koop je voor €2,50 per stuk. Ben je helemaal weg van een wijn? Deze kan je direct bestellen bij de standhouder.

Wil je meer weten over het Wijnfestival kijk dan op de website, of klik hier als je gelijk kaarten wilt kopen.
Ook tref je ze op Facebook of Instagram.

Datum: vrijdag 5 november, zaterdag 6 november en zondag 7 november
Openingstijden: vrijdag van 17 tot 23 uur, zaterdag van 16 tot 23 uur en zondag van 15 tot 20 uur.
Locatie:
Der Aa-kerk, Akerkhof 2, 9711 JB Groningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.