Your Daily Tea Cup: Thee als beleving

Sinds deze maand vind je aan het Gedempte Zuiderdiep een klein, maar fijn winkeltje gewijd aan thee. Your Daily Tea Cup is niet alleen meer een online webshop, maar ook een fysieke plek waar je naar toe kan voor de lekkerste thee en taartjes.

Your Daily Tea Cup is ontstaan vanuit een passie voor thee. De eigenaresse Rensina is van een verzameling theezakjes en het drinken van liters thee gegaan naar het online verkopen van thee en nu dus een heuse fysieke winkel. Thee is voor haar veel meer dan gedachteloos een zakje hangen in warm water, maar een waar genietmomentje en zowel online, als offline, neemt ze je graag mee in die wereld.

Als je de winkel binnenstapt voel en zie je gelijk de rust die de winkel uitstraalt. De grijsgroene kleur op de muur, een klein stukje behang dat speciaal voor haar ontworpen is en de lichthouten meubels met kuipstoelen werken allemaal mee aan die sfeer. De producten die verkocht worden in de winkel, denk aan kaartjes, kopjes en andere theeaccessoires of lekkernijen komen veelal van dichtbij. Er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met kleine, lokale ondernemers. En dan heb je nog de indrukwekkende theewand.

In zilverkleurige blikken vind je alle soorten thee en blends. In een klein blikje met glazen wand, aan de voorkant van het blik kun je zien, en ruiken, welke thee je in het grote blik vindt. Of je kan de omschrijving lezen die je op elk blik vindt. Maar als je door de bomen het bos niet meer ziet, wat erg begrijpelijk is, dan is daar gelukkig eigenaresse Rensina die je graag helpt bij je keuze.

Een genietmomentje kan heel goed bij haar in de winkel en neem daar dan ook vooral een heerlijk taartje bij of chocolade van Dhana Chocolade. Ben je nu aangestoken door het thee-virus en wil je er graag meer over weten? Dan kun je ook een workshop bij haar volgen. Voor data hou je haar website in de gaten. Ook als je niet in de gelegenheid bent om haar fysieke winkel te bezoeken, kijk dan vooral online. Thee kan altijd en overal, maar geniet er bovenal van.

Your Daily Tea Cup
Gedempte Zuiderdiep 114

Openingstijden:
maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–21:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Website

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.