Zondag Noorderplantsoen: Sunday Roast en meer….

Foto gemaakt door Melissa Kleine

Het Noorderplantsoen is voor vele Groningers een plek om heen te gaan. Tijdens alle seizoenen loopt menig Groninger hier een rondje, of komt er met de fiets doorheen. In het Noorderplantsoen bevindt zich ook een heel leuk en knus restaurant, restaurant Zondag.

Restaurant Zondag ligt op loopafstand van het centrum, maar is omgeven door een oase van rust. Je kunt hier van woensdag tot en met zondag terecht van 11 tot 21 uur in de avond. In de zomer heeft Zondag een prachtig terras en in de winter zit je er heerlijk binnen.

Vanaf 10 november 2019 serveren ze bij Zondag elke zondag een Sunday Roast. Vanaf 16.30 kun je op de zondag reserveren voor een heerlijk stuk gebraden vlees, met aardappelen, groenten, Yorkshire pudding en een goede jus. De Sunday Roast komt oorspronkelijk uit Engeland, waar de mensen op zondagmiddag met vrienden of familie gaan tafelen. Wij zijn even wezen kijken en het is heerlijk! Een prettige bijkomstigheid is, is dat je wat eerder kunt eten en dus ook op tijd weer thuis kunt zijn en uitgerust de week kunt beginnen. Nog tot en met maart kun je op de zondag reserveren voor de Sunday Roast, die elke week wisselt van vlees, groenten een aardappelbereiding. Een Sunday Roast kost €17,50 en een mini roast (kinderen tot 10 jaar) bestel je voor €9.

Mocht je ergens willen lunchen of op een andere dag willen dineren is Zondag ook een prima keuze. Ze hebben er verschillende ontbijt en lunch gerechten, denk aan heerlijk belegde broodjes, american pancakes, of bijvoorbeeld chicken en waffles. Voor het diner is er keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Met wie ga jij een keer heen?

Zondag Noorderplantsoen
Kruissingel 1
9712 XN Groningen
Facebook
Instagram

Openingstijden
Woensdag tot en met zondag van 11 uur tot 21 uur.

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.