Foodfestival de Culinaire Verleiding

Komend weekend wordt het Noorderplantsoen weer omgetoverd tot het culinaire centrum van Groningen. Van 5 tot 7 juli zullen meerdere foodtrucks hun specialiteiten laten proeven tijdens de Culinaire Verleiding. De toegang is gratis en naast dat je er kunt eten en drinken wordt er ook gezorgd voor live muziek en vermaak voor de kleintjes. Een event om niet te missen.

Je kunt er terecht voor verschillende keukens, zo staan er dit jaar onder andere foodtrucks met Amerikaanse, Braziliaanse, Thaise en Marokkaanse specialiteiten. Maar ook voor de vegetarische en veganistische eters is hier wat lekkers te verkrijgen. Ook handig om te weten; je kunt bij alle trucks contant betalen en bij de meeste trucks is ook een pin aanwezig.

Naast lekker eten en drinken zullen er elke dag verschillende optredens zijn van bands en DJ’s. Zo kun je vrijdag luisteren naar wat Soul & funk en staat reggae zaterdag op het menu. Zondag kun je met de voetjes van de vloer tijdens een workshop salsa dansen.

De Culinaire Verleiding is een terugkerend event in Groningen, maar ook in andere plaatsen, waaronder onder andere Zaandam, Zuidlaren, Roden en Leeuwarden. Wil je ze graag volgen? Bekijk hier dan hun facebookpagina.

De Culinaire Verleiding
Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli
Noorderplantsoen
Kruissingel 2
9712 XN Groningen

Toegang is gratis
Facebook event >

Openingstijden
Vrijdag 5 juli van 17 uur – 23 uur
Zaterdag van 12 uur – 23 uur
Zondag van 12 uur – 21 uur

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.