Oud & Nieuw tips

Waar moet je zijn? Waar moet je naar toe? Wat kost het?
Wij zetten hieronder als onze lievelingen op een rijtje. Er zijn in & rondom Groningen nog veel meer feestjes te vinden, maar dit is onze selectie. Mis je er één? Tip ons gerust!

NYE Blockparty – Deejay Irie (support bij Ingo the Gringo)
Een blockparty bij de leuke mensen van, je raadt het misschien al, Block & Barrels. Niemand minder dan turntable koning Deejay Irie zal hier zijn kunst vertonen. Leuk detail dit feestje vraagt geen entree. Ze willen het gewoon graag met jou vieren. Leuk toch?
Vanaf 22:00 uur
Hoogstraatje 3-5
Entree: Gratis

Paradigm Trilogy: NYE
De mensen van Paradigm pakken het dit jaar wederom groots aan, met een feestje die niet alleen met Oud & Nieuw plaatsvindt, maar ze hebben ook een pre-NYE (28 december) en een Nieuwjaarsfeestje. Wil je het jaar uit gaan en in gaan met een BANG, begeef je dan richting het suikerunieterrein voor, tijdens en na Oud & Nieuw.
Vanaf 21 uur
Energieweg 10
Entree: alleen nog kaarten van 36 euro

Happy Feelings x Terug naar Toen NYE Special
Zowel de feestjes van Happy Feelings als Terug naar Toen zijn bekend in Groningen, maar voor Oud & Nieuw bundelen deze twee hun krachten. In Huize Maas kun je de dikste hits verwachten van toen en nu. Hierbij doen ze verschillende genres aan, dus altijd een hit die jou zal aanspreken. Stilstaan is geen optie.
Vanaf 23 uur
Vismarkt 52
Entree: alleen nog kaarten van 36,99 euro

OOST NYE w/ Detroit Swindle, Elias Mazian & Fafi Abdel Nour
De feestkleding achter de glazen deur kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje, want ook zij hebben een feestje met Oud & Nieuw. Als één van de weinigen kun je hier niet voor 12 uur terecht, maar wie doet dat ook? Verwacht een fijne mix van disco en house. Lekker swingen.
Vanaf 00:30 uur
Oosterstraat 13a
Entree: vanaf 18,50 ex.

Sexualized NYE 2019 -2020
Ook buiten de binnenstad zijn de feestjes te vinden. Aan het Paterswoldse Meer vind je bij Kaap Hoorn het feestje Sexualized. Anders dan de naam doet vernoemen is het een classy feestje mét een dresscode namelijk Glitter & Glamour. Dus trek je glitteroutfit aan begeef je richting Kaap Hoorn.
Vanaf 22 uur
Kaapse Baan 1
Entree: early bird 19,95 euro

DOT Party NYE
Een mooi plekje, net buiten het stadscentrum, dat is DOT. Een sfeervolle plek waar je vanaf 21uur al terecht kunt met je vrienden en waar je samen kunt aftellen tot het nieuwe jaar.
Vanaf 21 uur
Vrydemalaan 2
Entree: Vanaf 20 euro

Roodkopje NYE
Het huisfeestje van Simplon heeft ook dit jaar een Oud & Nieuw feest. De feesten van Roodkopje kenmerken zich door de R&B, Hiphop, Dancehall & Afropop die er gedraaid wordt. Ze hebben daarnaast dit jaar niet 1 maar 3 huiskamers waar je kunt chillen, beerpongen en dansen. Good vibes only at Simplon.
Vanaf 23:59 uur
Boterdiep 69
Entree: 22,50 euro

Club Maca & Roni presents: De Nachtwinkel
Toe aan een portie house, funk en techno? Ga dan voor het feestje van Club Maca & Roni bij Het Pakhuis. Beats waar je de hele nacht op kan dansen en met een leuk detail. Bij Club Maca & Roni zijn ze zich bewust dat niet iedereen kan dansen en feesten, dus zal een deel van de opbrengst gaan naar een goed doel. Heb je gelijk een goed voornemen te pakken! 😉
Vanaf 23:00 uur
Peperstraat 8-2
Entree: 12,50 euro

KopjeK NYE Houseparty
House is wat hier de klok slaat bij de Graanfabriek. KopjeK staat bekend om haar goede housefeesten, dus deze zal niet anders zijn. Verwacht een sfeervolle, huiselijke party plek waar je je kan laten meevaren op de fijnste housetunes.
Vanaf 00:33 uur
Helsinkistraat 6
Entree: 21,99 euro

NYE: From 1920 to 2020
Op zoek naar een iets exclusiever feestje in een 20’s setting? Dan is The Stockroom de plek waar je wilt zijn. Geniet van al hun lekkere cocktails in een prachtige setting. Geen drukte en gehos, maar goede cocktails op een prachtige plek.
Vanaf 22:00 uur
Oosterstraat 24-1
Entree: 100 euro

LOFT NYE 2020 (Uitverkocht)
Uiteraard is LOFT er ook bij als het gaat om een goed feestje. Zij vieren het op de plek, waar dit jaar al menig goed feestje gegeven is namelijk op het EM2 Terrein. Trek je dansschoenen aan en ga al dansend het nieuwe jaar in met o.a. Pushin Wood Soundsystem, Black Dynamite en Duke Hugh.
Vanaf 22 uur
Suikerlaan 6
Entree: 20 euro

Tweeduizendtwintig!
Toch liever een gratis, maar enorm gezellig feestje? Begeef je dan richting De Bres, aan de Grachtstraat, naast het Noorderplantsoen. Vanaf 21 uur zijn ze geopend en voor de eerste gasten na 00:00uur zijn er bubbels en ga je 2020 al dansend in met de leukste hitjes en tot in de late uurtjes.
Vanaf 21 uur
Grachtstraat 71
Entree: Gratis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.