6 x Kleding shoppen in Groningen

Waar kun je het beste shoppen in Groningen? Wij hebben een lijst gemaakt van onze favoriete winkels in het centrum van Groningen.

De bekendste en leukste winkelstraten van Groningen zijn; Herestraat, Vismarkt, Grote Markt, Folkingestraat, Zwanestraat, De Kromme Elleboog, Brugstraat, Oude kijk in ´t Jatstraat. Je vindt in deze straten alles van de bekende H&M tot toffe woonwinkels zoals Laif en Nuver. 

Fiftysix
Bij Fiftysix kun je shoppen naar verschillende merken. Waaronder Nikkie, Maison Scotch, maar ook NA-KD, Freebird, YAYA en veel meer. De leukste items hebben ze voor je verzameld. Schuin tegenover Fiftysix kun je Brownies en Downies vinden waar je gezellig kunt eten voordat je verder gaat shoppen.
Oosterstraat 19
9711 NN Groningen
Meer info over Fiftysix

Fiftysix Groningen 01
Foto gemaakt door Melissa Kleine

Costes
Costes is een populaire winkel die in verschillende plaatsen in heel nederland zit. Costes gaat mee met de laatste trends. De fashion boutique in Groningen heeft ontzettend leuke kleding. De winkel heeft twee verdiepingen dus genoeg om uit te kiezen.
Costes
Herestraat 69-71
9711 LC Groningen
Meer info over Costes

Costes Groningen 01
Foto gemaakt door Melissa Kleine

Nikkie
Nikkie is het fashionlabel van Nikkie Plessen. Het merk is vrouwelijk en edgy, zowel high-end fashion als high-street fashion. De prijzen liggen wat hoger in vergelijking met de gemiddelde winkels in Groningen. De winkel zit tussen de grote markt en vismarkt in. Na het shoppen duik je daarom gemakkelijk het News Café in.
Tussen Beide Markten 2-4
9711 KW Groningen
Meer info over Nikkie

Nikkie Groningen 01
Foto gemaakt door Melissa Kleine

San Design
San Design is een hippe boetiek. Je vindt hier leuke kleding die je niet overal kan krijgen. Bij deze boetiek word je fijn geholpen aan een leuke nieuwe outfit. Je vindt hier onder andere The Chesterfield brand en Ferlucci.
Zwanestraat 45
9712 CK Groningen
Meer info over San Design

San Design Groningen01
Foto gemaakt door Melissa Kleine

Sissy-Boy
Bij Sissy-Boy kun je shoppen voor de hipste kleding en accessoires. Je kunt namelijk de Homeland lijn van Sissy-Boy zelf shoppen. Dit zijn hele toffe accessoires voor in huis. Zelfs leuke meubels kun je in deze winkel kopen. 
Akerkhof 13, 9712
BA Groningen
Meer info over Sissy Boy

Sissy- Boy Groningen01
Foto gemaakt door Melissa Kleine

Scotch & Soda
Scotch & Soda is een vintage en hip merk uit Amsterdam. Ze verkopen luxe casual kleding. Er zijn twee locaties in Groningen. Namelijk aan de Grote Markt en tussen het Akerkhof en Westerhaven in. Hebben ze een item niet bij 1 locatie dan wordt er voor je naar de andere locatie gebeld. Handig toch?  
Grote Markt 48
9711 LX Groningen
Brugstraat 30
9711 HZ Groningen
Meer info over Scotch & Soda

Skotch&Soda Groningen01
Foto gemaakt door Melissa Kleine

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.