De Hotspots van: Benna

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe hotspotlijst! Dit keer hebben we Benna oftewel Benna Musica gevraagd naar zijn hotspots. Benna kun je kennen van zijn net uitgebrachte single: Tika Makambu. Ga dat luisteren! Ook heeft hij een eigen YouTube kanaal waarop hij je binnenkort de Moonwalk gaat leren via een tutorial. Volg hem daar (Link) of op Instagram (Link). Maar check nu eerst zijn favoriete spots.

Vrijetijdsbesteding: DOT

In mijn vrije tijd, met mooi weer, ben ik te vinden bij de DOT. Chillen op het stadsstrand en dansen bij de open air gym tussen de containerwoningen. Met mijn dansmoves zorg ik daar voor een positieve vibe wat de vele mensen die daar met warm weer liggen te zonnen wel lijken te waarderen. Ook ga ik hier deze zomer de videoclip opnemen voor mijn nieuwe single “TIKA MAKAMBU”.

Koffiezaakje: Bij Britta

Voor een lekker kop koffie of thee en mijn cravings naar een stuk taart ga ik naar Bij Britta. Het gezellige huiskamergevoel wat zij hier hebben gecreëerd in combinatie met de goede kwaliteit die zij bieden, maakt deze plek tot een unieke locatie in stad. De huisgemaakte worteltaart is hier zeker een aanrader!

Foto: Facebookpagina Bij Britta

Sportplek: H.A. Kooykerplein

Dit is een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten. Dit zorgt voor een fantastische sfeer. Er ligt er een mooi kunstgras waardoor ik mijn dansmoves daar grenzeloos kan beoefenen. Verder speel ik er ook regelmatig een potje Ping Pong met mijn vriendin. Het is er kleinschalig, gezellig en er hangt een positieve vibe!

Winkelen: Pull & Bear

Pull & Bear is mijn favoriete winkel! Wanneer ik een bezoekje breng aan deze winkel, loop ik nooit met lege handen naar buiten. Er ligt altijd wel een leuke outfit voor mij klaar. De muziek die ze afspelen zorgt voor een fijne vibe. Verder is het altijd moeilijk om tussen de leuke outfits te kiezen. Ik neem dan ook mijn tijd in de paskamer om vervolgens een keuze te kunnen maken.

Restaurant: il sogno

Ik kom graag bij Italiaans restaurant Il Sogno aan het Schuitendiep. Doordat er een klein vast team is voelt het bij een bezoek aan als thuis komen. Ik probeer er elke keer een andere pizza van de menukaart uit en geen één stelt mij teleur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.