Groningse winkels die nu online shoppen & personal shopping aanbieden

Thuis zitten is het advies van het RIVM. Sommige winkels zijn wel gewoon geopend, maar het merendeel is dicht. Dit betekent niet dat je niks kunt kopen. Er zijn namelijk veel bedrijven met mooie initiatieven opzetten om de boel draaiende te houden. Wij hebben een lijstje gemaakt met enkele lokale bedrijven die nu ook online hun producten aanbieden en soms ook thuisbezorgen. Steun jij ze ook in deze moeilijke tijden?

Diezijner
De winkel van Diezijner in de Zwanestraat is op dit moment gesloten, maar de producten worden nu ook op de website aangeboden. Aangezien ze een groot en uniek assortiment hebben kunnen ze er niet alles op zetten, maar mocht je op zoek zijn naar iets specifieks, dan kun je ook videochatten, appen, smsen, mailen of bellen met je wensen, zodat ze je op die manier verder kan helpen. Naast dames- en kinderkleding verkopen ze ook leuke cadeautjes, kaarten, zero waste artikelen en zero waste beauty routine. Bestellingen zijn ook te combineren met artikelen van Kokotoko en Musjes Kinderwinkel.
Meer informatie over Diezijner

Kokotoko
Ook Kokotoko heeft een webshop om de verkoop van hun fair fashion en organic producten door te laten gaan. Ze verkopen kleding voor zowel mannen als vrouwen, accessoires, handige tools voor in je huishouden en leuke kaarten en posters. Kokotoko is normaal gevestigd in de Oosterstraat. Bestellingen zijn ook te combineren met artikelen van Diezijner en Musjes Kinderwinkel.
Meer info over Kokotoko

Wijsneus
Wijsneus zit gevestigd aan de Vismarkt, maar heeft nu een webshop geopend om ook op deze manier de superleuke artikelen voor klein en groot te verkopen. Naast de webshop kun je ook privé shoppen in de winkel. Dit gaat op aanvraag en dit kan je doen op de website bij ‘contact’.
Meer informatie over Wijsneus

Musjes Kinderwinkel
Nu de winkel in de Zwanestraat gesloten is probeert Musjes kinderwinkel zoveel mogelijk te verkopen via de website. Je koopt hier kinderkleding, speelgoed, eten en drinken, draagdoeken en verzorgingsproducten. Ze hebben de verzendkosten verlaagt naar €30 en het is ook mogelijk om bestellingen van Musjes Kinderwinkel te combineren met producten van Kokotoko en Diezijner.
Meer info over Musjes Kinderwinkel

Cleding Raad
Cleding Raad is een kledingwinkel voor mannen in de Zwanestraat. Nu de winkel gesloten is kan je de kleding online bestellen. Om de opening van de online winkel te openen krijg je nu ook 10% korting.
Meer info over Cleding Raad

Newlands Casuals
Ook kun je nu in plaats van in de winkel je outfit online kopen. Daarnaast kun je personal shoppen in de winkel die gevestigd is in de Zwanestraat, aanvraag gaat via de mail of via een whatsapp bericht, te vinden op de website bij ‘Corona update’.
Meer info over Newlands Casuals

Mary Jane Schoenenboetiek
Op zoek naar een paar nieuwe schoenen? Shop online bij Mary Jane Schoenenboetiek. De fysieke winkel is gevestigd in de Oosterstraat.
Meer info over Mary Jane Schoenenboetiek

Envogue
Shop je kleren online bij Envogue, of reserveer ‘personal shoppen’. Bijvoorbeeld met enkele vriendinnen. Je kan dan shoppen in de fysieke winkel, wel met gepaste afstand natuurlijk. Je krijgt bubbles en bites, een goodiebag, je hebt een personal shopper en 20% korting op de aankopen.
Reserveren kan op de website.
Meer informatie over Envogue

KosaDome
Bij KosaDome koop je kleding, accessoires, tassen, schoenen en wasmiddel. De fysieke winkel in de Zwanestraat is alleen op afspraak geopend om te passen, daarnaast kan je op de website van Keskusta bestellen.
Meer informatie over KosaDome
Meer informatie over Keskusta

Oddity
Oddity, gevestigd in de Oosterstraat, heeft geen website. Wel kun je via Facebook en de Instagram stories shoppen en één op één shoppen mits je gezond bent en er naar de richtlijnen van het RIVM wordt gehandeld. Aanvragen hiervoor kunnen worden gedaan via een privé bericht.
Meer info over Oddity

Vila Groningen
Vila Groningen, gevestigd aan het Akerkhof, verkoopt nu kleding via Instagram. Je kunt dus je favoriete style via een privé bericht bestellen.
Meer informatie over Vila Groningen

Tim Tom vintage conceptstore & Atties
Nu de winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat gesloten is, kun je nog wel online shoppen op de website of via Instagram. Alle items worden bij een minimale besteding van €50 thuisbezorgd. Ze bezorgen op de woensdag tussen 10 en 16 uur. Sinds kort zit Atties boven de winkel, waar ze twee kamers met persoonlijk uitgekozen vintage en tweedehands kleding en accessoires heeft gevuld. Ook kun je een afspraak maken om een half uur in de winkels te shoppen met een vriend of vrienden (max. 2 personen). Kijk hiervoor op de Instagram van Tim Tom vintage conceptstore of op Atties.
Meer info over Tim Tom vintage concepstore
Instagram Tim Tom
Instagram Atties

Hartendief
Bij Hartendief in de Oosterstraat kan je nu personal shoppen tussen 11 en 16. Neem hiervoor contact op. Daarnaast kan je ook babybkleding, meisjeskleding, jongenskleding en meer kopen in de webshop.
Meer info over Hartendief Groningen
Instagram
Facebook

Pieces Groningen
Pieces Groningen in de Herestraat is geopend. Ze houden zich aan de regels van het RIVM, maar je kan er in ieder geval terecht om kleren te kopen. Daarnaast kan je ook via een privé bericht op Instagram een outfit scoren. Bij een besteding van meer dan €50 wordt het gratis bezorgd.
Instagram Pieces Groningen

Marquant – Department 050
Om bij Marquant – Department te kunnen shoppen kan je een afspraak maken. Neem hiervoor contact op met Inge via 0654315939. Daarnaast kan je ook kleren bestellen en laten thuisbezorgen of opsturen. Houd de Social Media in de gaten.
Meer info over Marquant- Department

Instagram
Facebook

Warenhuis Groningen
Kijk daarnaast ook bij Warenhuis Groningen, veel lokale ondernemers zijn hierbij aangesloten. Zo kan je via hun website ook online bestellingen doen. binnenkort hier ook een blog over. Klik hier voor de website.

Mis je je favoriete winkel nou in de rijtje, laat het ons weten en we zetten hem erbij.

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.