Restaurants in Groningen bij je thuis

De restaurants hebben het moeilijk nu de deuren gesloten moeten blijven. Maar er zijn diverse restaurants die hier leuk op in springen door het nu bij je thuis te bezorgen. Hieronder vind je een selectie aan leuke restaurants die jouw avondeten nu bij je thuis brengen of waar je kan afhalen. Voor een uitgebreidere lijst houd je de website van Smaak van Stad in de gaten of volg Oogst Groningen op Facebook.

Brussels Lof
Elke week weten ze je weer te verrassen met een nieuw weekmenu. Donderdag tm zaterdag zijn ze open en nemen ze tot 16 uur bestellingen aan via de mail. Vanaf 17:30uur beginnen ze met bezorgen en de bestelling zetten ze voor je deur, met of zonder flesje wijn. 😉
Website

Cook-ing
Haar prachtige eetwinkeltje is nu digitaal weer geopend. Wekelijks staat er een vegetarisch, biologisch menu online. Van maandag tm vrijdag, voor 9uur in de ochtend besteld (op haar website) is dezelfde dag bezorgd bij je thuis. Je kan haar ook vinden op Fooddrop. Op zaterdag kun je alleen afhalen in de wijnwinkel Barrel. Daar bevindt zich namelijk de keuken waar ze al haar heerlijkheden bereidt. Gaat dat proeven!
Website

De Groene Stoel
Die fijne plek met dat te gekke interieur en lekkere eten, ja de Groene Stoel, mag in dit lijstje niet ontbreken. Ze gaan van afhaalgerechten, naar bezorg-3-gangen-menu’s, naar leuke brunch/lunch met Pasen. Houd hun Facebook en/of instagram in de gaten voor hun toffe acties!
Facebook-pagina

Wadapartja
Apaart? Nee, helemaal niet! Wadapartja doet wat we van ze gewend zijn. Ze zijn er wanneer je ze nodig hebt. Want een hele quarantaine-tijd zonder ze dat is niet mogelijk. Gelukkig hoeft dat niet en met toffe DIY boxen, koffies to go en leuke cadeaupakketten kun je van alles van Wadapartja gewoon bij je thuis krijgen. Of afhalen, dat kan ook, wel even laten weten van tevoren 😉
Website

Bellami’s Bar a Manger
Deze prachtige bar met hun tongstrelende gerechten heeft (gelukkig!) ook haar weg gevonden in de afhaaljungle. 2 dagen, de vrijdag en zaterdag, kun je verschillende kleine en grotere gerechten afhalen voorzien van bijpassend wijnadvies, of juist niet. Alles kan, maar genieten staat voorop. Breng ze een bezoekje!
Facebook-pagina

47 Anno Domini Groningen
Italiaans mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Prachtige pasta’s, goede pizza’s of toch een tiramisu? Huisgemaakte heerlijkheden van 47 Anno Domini kun je nu ook bij je thuis bezorgd krijgen, maar afhalen kan ook.
Facebook-pagina

Fatoush
Een tafeltje vol mezze is nu een droom die je thuis werkelijkheid kan laten worden. Bezorgen is Fatoush niet onbekend, maar in deze tijden is het een extra goed idee om je eens goed te laten verwennen door al de Libanese heerlijkheden die zij uit te keuken toveren.
Thuisbezorgd Fatoush

Kleine Moghul
Het prachtige, kleurrijke restaurant de Kleine Moghul is vanaf heden ook een bezorgrestaurant. Afhalen kon je er voor de crisis ook al, of natuurlijk plaatsnemen in het restaurant, maar ze spreiden hun vleugels en brengen al het Indiase lekkers nu ook bij je thuis via Fooddrop. Niks houd je nu meer tegen om deze fijne plek te steunen.
Fooddrop Kleine Moghul

Smoke
Denk aan stoer, sexy en sappig en je hebt het menu van Smoke kort samengevat. Het ultieme comfortfoodmenu vind je wekelijks op Instagram en Facebook. Je reserveert een maaltijd door op hun website een plekje te reserveren. 5 dagen in de week, vanaf woensdag, vind je elk dag een ander mouthwatering gerecht. Met zoveel heerlijkheid is het lastig kiezen welke dag(en) je gaat afhalen.
Facebook-pagina

Hou ook thuisbezorgd en Fooddrop in de gaten. Er zijn ook restaurants die zich geruislozer aansluiten bij een van deze diensten. Maar restaurants zetten ook een eigen manier van bezorgen op. Kijk op de websites, Facebook of Instagram van die plekken. Daar vind je vaak de informatie die je nodig hebt. Zo niet, mail of bel, maar steun al jouw lievelingen zodat ze er ook nog zijn als we weer bij ze in de zaak mogen zitten. Eet smakelijk!

Niet onbelangrijk, de website: https://www.helpdehoreca.nl daar staan jouw favoriete horecazaken op en kun je ze steunen door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij de huur betalen en heb jij iets leuks om naar uit te kijken als ze de deuren weer mogen openen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.