8 x Thuis sportlessen volgen

Door strenge maatregelen in Nederland zitten we allemaal thuis. Van al dat binnen zitten kun je behoorlijk loom worden. Daarom hebben wij 8 sportclubs gevonden die hun lessen online doorzetten!

Binnen zitten
Of de maatregelen voor sportclubs na 6 april nog verder door worden gezet is nog niet helemaal uitgesloten. Evenementen en samenkomsten worden tot 1 juni verboden dus het is afwachten of de sportclubs na 6 april wel weer open gaan.

Een aantal weken zullen we dus niet veel buiten komen. Sommigen gaan nog op en neer naar hun werk en boodschappen doen gaat natuurlijk ook door. Buiten dat, is het toch echt lastig om de deur uit te gaan. Van al dat binnen zitten kun je behoorlijk loom worden. Daarom hebben wij 8 sportclubs op een rijtje gezet die hun lessen online doorzetten!

Martini fitness studio
Gert Tholen is direct begonnen met het opnemen van toffe trainingen die zijn klanten thuis kunnen doen. Op Instagram en Facebook post hij elke dag een nieuwe workout. Ook op YouTube is Martini Fitness Studio te vinden. De lessen zijn effectieve HITT (high intensity training) workouts die in 30 minuten klaar zijn. Het zijn veilige oefeningen die intensief gegeven worden.
Website
Instagram
Facebook
Youtube

Sportlab Groningen
Bij Sportlab Groningen worden onder andere lessen gegeven gericht op bootcamp, crosstraining maar ook fight fit en boxen. Bij deze sportschool hebben ze daarnaast speciale lessen gericht op trainen voor vrouwen. Op Instagram worden elke dag nieuwe workouts geplaatst.
Website
Instagram
Facebook

Yoga Under Construction
Yoga under Construction geeft je een moment voor jezelf. Je kunt hier Yin Yoga, Hatha Yoga en Vinyasa Flow volgen. Bij Yoga Under Construction kun je ontspannen oefenen en zelfs aan het einde van de les per ongeluk in slaap vallen. Zeker in deze tijd is het fijn om zo te kunnen ontspannen.
Yoga Under Construction biedt online lessen aan via Zoom. Zo kun je live mee doen met een les!
Website
Facebook
Instagram

Crazy Works
De sportschool Crazy Works geeft onder andere Pilates, Spinning, Crazy box (combinatie van vechtsport met een workout) en circuittrainingen. De sportschool is niet gericht op apparaten maar vooral op vrij trainen. Nu trainen voorlopig niet mogelijk is, gaat Crazy Work trainingen plaatsen op YouTube.
Website
Facebook
Instagram

CALIPSO
Calipso biedt groepslessen voor vrouwen door vrouwen. Dans en sport wordt gecombineerd tot een intense workouts met de tofste muziek. De workouts zijn heel divers en geschikt voor iedereen. Om de trainingen toch door te zetten heeft CALIPSO een online platform opgezet waarvoor je kunt aanmelden.
Website
Facebook
Instagram

Art of Bellydance
Art of Bellydance biedt buikdanslessen en buikfitlessen aan. Je kunt hier ontzettend leuke lessen volgen of een hele andere manier als in een reguliere sportclub. Leana, de eigenaar, geeft les voor verschillende niveaus met vooral voor plezier. Via online filmpjes, streaming en live gesprekken kunnen de lessen doorgaan.
Website
Facebook
Instagram
Youtube

Art of Bellydance Groningen 01

Healthclub Groningen
Bij Healthclub Groningen kun je terecht voor Fitness, Personal Training of Bootcamp. Nu ze gesloten zijn tot sowieso 6 april bieden ze online filmpjes aan om toch je dagelijkse beweging te krijgen. Ze doen dit op Facebook, Instagram, maar ook op Youtube staat genoeg inspiratie.
Website
Facebook
Instagram
Youtube

Dreamfit Groningen
Dreamfit verzorgt normaal gesproken allerlei verschillende groepslessen; HIIT, Curves, Boxing, BBB Circuit, HIIT Circuit en Strength Circuit. Daarnaast kun je er terecht voor small grouplessen of Personal training. Nu dit allemaal niet mogelijk is bieden ze via Youtube lessen aan. Als je lid bent krijg je het in je mailbox en zo niet dan kun je het 3 weken home workout programma online bestellen voor €30, je doet het hier.
Website
Facebook
Instagram

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.