Verschillende dranken van Groningse ondernemers online bestellen

Alles is nog dicht, sowieso nog tot 28 april. Wij hopen snel dat alles weer het oude is en dat we weer gezellig met zijn allen een terrasje kunnen pakken als de zon schijnt. Maar goed daar moeten we nog wel even geduld voor hebben en tot die tijd kun je bij onderstaande cafés, brouwerijen, cocktailbar, wijnwinkels je nodige drankjes bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld alvast lekker in de tuin beginnen.

Bax bier
Bax Bier had eerder al een lock down pakket, nu is er een lente pakket en wie weet wat er nog volgt. Houd hun Facebookpagina in de gaten voor de pakketten en de spelregels. Bestellen gaat vervolgens erg gemakkelijk via Whatsapp en in Groningen stad wordt je bestelling ook nog gratis thuis bezorgd. Wil je hem liever per post ontvangen? Geen probleem, voor €6,95 kan dat ook.
Meer info over de pakketten van Bax Bier

MOUT
MOUT stelt sinds de sluiting van het proeflokaal door Corona, allemaal heerlijke pakketten samen. Zo heb je bijvoorbeeld een heel leuk survivalpakket, met allerlei MOUT goodies of een zuurpruimenpakket. Natuurlijk kan je ook nog gewoon zelf biertjes kiezen in de winkel. Het handigst is om dit alvast even van tevoren te reserveren via Messenger, zodat het klaargezet kan worden en je het alleen nog maar op hoeft te halen. De bierwinkel is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 16 uur tot 20 uur en in het weekend van 12 tot 17. Kijk voor de spelregels ook even op de Facebookpagina.
Gedempte Zuiderdiep 43
Facebook
Website

de Klikspaan
De Klikspaan is normaal een gezellige kroeg in de Rivierenbuurt, nu tot nader bericht gesloten. Maar om toch een beetje Klikspaan in huis te halen kan je er nu een Klikspaan Finest bierpakket bestellen. Voor €2,50 wordt hij ook nog thuisbezorgd. Een pakket bestel je voor €25,- via PM of info@cafedeklikspaan.nl. Houd ook hun Facebookpagina in de gaten voor updates.
Rabenhauptstraat 78
Website
Facebook

de Roemer
Bij de Roemer kan je nog steeds je wijnen en gedistilleerde dranken bestellen. Je kan online ook geholpen worden als je graag een bepaalde wijn wilt hebben bij bijvoorbeeld een lekker gerecht. De Roemer bezorgd bij een besteding vanaf €30 gratis in Groningen en omgeving en Vries en omgeving. Ook kan je tijdens deze periode een proefdoos met wijnen met gratis bezorging in de stad online bestellen. Wil je liever je wijnen ophalen, dat kan ook bij de Wine Drivein. Daarnaast heeft de Roemer de handen ineen geslagen met Bellami’s bar à Manger, dus mocht je een lekkere delicatesse bij je wijn willen bestellen, kijk dan even op de Facebookpagina voor het huidige aanbod.
Website
Facebook

Barrel wijnwinkel
Het wijnlokaal in de Haddingestraat is gesloten, maar de winkel in de Nieuwe Ebbingestraat is voor alsnog geopend. Daarnaast kunnen de wijnen ook thuisbezorgd worden. Als je voor meer dan €50 besteld, dan wordt het gratis verstuurd. Barrel verzorgd ook sinds maart online wijnproeverijen om je wijnkennis te verbreden. En als je ook nog wat lekkers wilt eten, dan kun je bij het ophalen van je wijn ook nog een lekkere maaltijd van Cook-Ing meenemen.
Facebook
Website

Drink Bright Spirits
Drink Bright Spirits is een bedrijf in Groningen dat Vodka Soda verkoopt. De Vodka Soda bestaat uit natuurlijke producten en bevat maar 75 kcal per blikje. Op het moment is er alleen de citroensmaak, maar meerdere smaken volgen. Je kunt nu 12 stuks bestellen voor €15 via Instagram.
Instagram
Website

Stockroom 050
Mis je een lekkere cocktail?! Je kunt ze nu ook thuisbezorgd krijgen. Woon je binnen een radius van 0-5 km dan moet je minimaal 2 cocktails afnemen en bestellen tussen 15 en 22 uur. Woon je op 5-10 km afstand, dan is de minimale afname 4 cocktails en die kan je bestellen tussen 15 en 17 uur. De cocktails worden van donderdag tot en met zondag tussen 17 en 22 uur bezorgd. Bestellen gaat heel simpel, door een appje te sturen naar
06-52642662. Kijk voor het cocktailmenu op de Facebookpagina.
Facebook

Café de Koffer
Ga je normaal graag naar Café de Koffer in de Nieuwe Blekerstraat en baal je er van dat dat nu niet kan? Haal Café de koffer dan in huis. Op de webshop kan je allerlei bieren bestellen en daarnaast zijn er ook leuke pakketten verkrijgbaar. Thuisbezorgen in Groningen kan, daarnaast gaan ze één keer per week 15 km buiten de stad. Je kan natuurlijk ook gewoon je bieren of pakketten ophalen, hiervoor neem je even contact op om af te spreken hoe laat dat mogelijk is.
Facebook
Website

Mr. Mofongo
Op de website van Mr. Mofongo staan verschillende pakketten die af te nemen zijn. Zo heb je een bierpakket, een koffiepakket, een cocktailpakket en een wijnpakket. Daarnaast kan je alle wijnen van de kaart nu bestellen voor thuis, met 15% korting. De minimale afname is 2 flessen. Bestellen kan van zondag tot en met donderdag 15 uur, het wordt dan bezorgd op vrijdag en zaterdag tussen 15 uur en 18 uur. Of je kunt ze op die dagen ophalen tussen 15 uur en 18 uur. Woon je binnen een straal van 15 km van Mofongo, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
Website

Martinus
Op de webshop van Martinus kan je je favoriete biertjes bestellen. Ook staan er meerdere acties op de site. Bij een bestelling meer dan €27,50 wordt het gratis thuisbezorgd.
Website

Café Merleyn
Café Merleyn biedt op hun webshop naast losse bieren ook enkele pakketten aan. De pakketten kunnen thuisbezorgd worden of opgehaald worden aan de Meeuwerderweg.
Website

Slijterij van Erp
Bij de online slijterij van van Erp kan je wijn, whisky, bier en gedistilleerd kopen voor de borrel thuis. Ze hebben een groot aanbod van dranken van over de hele wereld. Daarnaast is de winkel in de Grote Kromme Elleboog ook nog beperkt geopend. Kijk voor de juiste openingstijden op de Facebookpagina.
Facebook
Website

Moj Lemonade
Moj Lemonade is een Gronings limonade merk van 100% biologisch fruit, natuurlijk bronwater, koolzuur en een beetje rietsuiker. In de smaken rabarber en kruisbessen-vlierbloesem. De limonade is ook geschikt door cocktails of mocktails. Ze hebben nu ook een borrelbox gelanceerd, waarin vier flesjes Moj Lemonade met ingrediënten voor twee verschillende mocktails en allerlei lekkernijen van voornamelijk lokale ondernemers zitten. De box is online te bestellen voor €34.50.
Meer info over Moj Lemonade

Cloinq
Bij Cloinq kan je online je wijnen bestellen. Daarnaast bieden ze ook een basic box en een deluxe box aan. Deze kan je online bestellen. Tijdens de coronacrisis kan je de wijnen van Cloinq voor €5 thuis laten bezorgen in Groningen via Dropper en in de rest van Nederland vanaf €6,95. Bestellen vanaf €75 wordt gratis thuisbezorgd.
Meer info over Cloinq

Mis je een Groningse onderneming in dit rijtje?! Laat het ons weten en we zetten hem erbij.

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.