WAAR Groningen: Verantwoord winkelen.

WAAR is terug van weggeweest! Jaren geleden vond je ze al aan de Vismarkt en ze zijn er weer! WAAR is een cadeauwinkel waar je terecht kan voor een duurzaam en verantwoord cadeau. Van woonaccessoires tot planten en van servies tot kookboeken, ze hebben er van alles. Naast de diversiteit aan producten mag je van elk product verwachten dat het Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt is in sociale werkplaatsen.

WAAR kun je naast Groningen ook nog op 23 andere plekken vinden. De winkel is met oog voor detail ingericht. Je stapt een oase van rust in waar elk product met zijn eigen verhaal een plek heeft in de kast. Je vindt er bijvoorbeeld Doppers, de herbruikbare waterfles, in alle denkbare kleuren. Maar ook de servieslijn DIK van Piet Hein Eek, prachtig in zijn eenvoud of als je iets niet in de winkel kan vinden dan hebben ze ook een webshop waar je terecht kan.

Naast alle producten voor in huis, vind je er ook een selectie aan kookboeken en eetbare producten waarmee je zelf aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely, de productenlijn van Fairtrade of de flesjes van Pineut waarmee je je eigen likeur kan maken.

Voor iedereen is er een cadeautje te vinden bij WAAR. Ook als het gaat om een cadeautje voor jezelf 😉

Waar Groningen
Vismarkt 14
Openingstijden:
Maandag: 12.30 – 18.00
Dinsdag, Woensdag & Vrijdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00– 21.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: 13.00 – 17.0
0

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.