Warenhuis Groningen: Thuis winkelen

De dagen in huis beginnen misschien al op elkaar te lijken. De keukenkastjes zijn schoon en ook je kledingkast is al helemaal uitgezocht, gesorteerd en opgeruimd. Elke andere dag zou je misschien de stad in gaan om leuke, nieuwe spulletjes uit te zoeken, maar met het dwingende advies om thuis te blijven zit dat er niet altijd in. De pilot van de gemeente Groningen, die al even in de lucht was, speelt daar nu perfect op in.

Warenhuis Groningen is niet een fysieke plek, maar een online plek, waar de leukste winkeltjes van Groningen bij aangesloten zijn. Een online warenhuis is het dus. De lokale ondernemer heeft hier een plek. Via een simpele muisklik scroll je zo door (een selectie van) hun assortiment.

En welke lokale aannemers moet je dan aan denken? Nou, het zijn er veel. Elke leuke winkel die je kan verzinnen, die van een lokale ondernemer is, staat erop. De grote, internationale winkels hebben namelijk hun eigen online plek. In deze tijden is het veel belangrijker om de kleine winkels, die de stad mooi maken, te steunen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker kaasje van de Kaaskop, een spelletje bij Wirwar, bloemetje op tafel van Bloemenatelier In de Roos, wijntje van Barrel, leuk jurkje van Diezijner etc. etc.

Hoe werkt het? Je gaat naar de website: https://warenhuis.groningen.nl en het winkelen kan beginnen. Je kan zoeken op de winkel, maar ook op product. Heb je iets gevonden wat je leuk vindt? Klik erop, kijk naar de voorraad en/of bel naar de winkel en haal deze op in de winkel. Of om het nog makkelijker te maken zijn sommige ook aangesloten bij Dropper. Je wordt dan gelijk doorverwezen naar de website van Dropper en je bestelling wordt gratis thuisgebracht. Andere ondernemers hebben ook hun eigen manier van bezorgen, bel ze op en kom erachter. Winkelen bij je favoriete winkels in deze tijd was nog nooit zo gemakkelijk. Gaat dat zien, kopen en steun de lokale ondernemer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.