De Microclub

Een avond dansen en niet te laat weer thuis? Het kan! De Microclub komt voor de derde keer naar Groningen. In de Puddingfabriek kun je zaterdag 26 oktober vanaf 20 uur met de voetjes van de vloer.

de Microclub Groningen01

Het idee ontstond twee jaar geleden in Utrecht door Melvin Bruhn. Als 30-er merkte Melvin dat het leven veranderde. Voorheen ging hij met zijn vrienden uit tot in de vroege uurtjes, maar met een fulltime baan, een koophuis en kinderen werd er vaker gekozen voor een borrel of etentje. Dat vond hij jammer. Vandaar dat hij een eerste editie van de Microclub organiseerde in Utrecht en met succes. Na enkele edities in Utrecht te hebben georganiseerd, rolde Melvin het uit naar andere steden in het land. En nu komt de Microclub alweer voor de derde keer naar Groningen.

De Puddingfabriek is waar de Microclub zaterdag 26 oktober neerstrijkt. Melvin staat zelf achter de draaitafel en weet precies welke funky en opzwepende house-nummers hij moet draaien. Om 20 uur begint de ‘clubavond’ en je kunt tot middernacht heerlijk dansen. Daarna kun je gewoon weer naar huis (of niet natuurlijk), zodat je de volgende dag weer fris en fruitig bent.

de Microclub Groningen 04

De Microclub is voor 23+ en kaartjes zijn €12,- . Met wie wil jij weer eens een dansje maken?

de Microclub Groningen 05

De Microclub

Wanneer?
Zaterdag 26 oktober van 20 tot middernacht

Waar?
De Puddingfabriek
Viaductstraat 3
Groningen

Event op facebook
Kaarten zijn hier te koop
Check onze Social Media om plekken te winnen op de gastenlijst

Let op! Met een ticket moet je voor 22 uur binnen zijn bij de Puddingfabriek.

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.