7x Hier haal je je beautyproducten voor thuis

Het is een rare tijd. Een tijd waarin we met zijn allen volop handen wassen en desinfecteren, dit zorgt voor droge handen. Een tijd waarin we mondkapjes dragen, dit zorgt (soms) voor een onzuivere huid. Hierbij een lijstje met plekken waar jij die producten scoort om goed voor jezelf te zorgen.

Top to Toe Groningen
Gevestigd in de Turftorenstraat 16 vind je Top to Toe. Je kan hier terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Maar daarnaast hebben ze ook een webshop waar je (h)eerlijke producten kunt bestellen.
Geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 19 uur en op zaterdag van 10 tot 15 uur.
Turftorenstraat 16, Groningen. www.toptotoegroningen.nl

Top to Toe Groningen 01

Skøn
Ok misschien niet helemaal een winkel waar je ook naar toe kan gaan, maar wat mij betreft wel hele fijne producten van een in Groningen wonende onderneemster. De handcrème is echt mijn favoriet sinds de vorige lockdown. Naast de handcrème verkoopt Gisele ook hele andere fijne producten. En alle producten zijn natuurlijk en vegan.
Verkrijgbaar bij Beauties Groningen, geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 17.30 uur en online via www.skonproducts.nl

Skon Groningen01

Beauties Groningen
Bij Beauties Groningen kan je een heerlijke behandeling boeken. Maar daarnaast hebben ze ook een webshop met heerlijke producten. Beauties Groningen zit gevestigd in de Folkingestraat en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 17.30 uur. www.beautieswebshop.nl

Beauties Groningen 01

Beautypoint Groningen
Bij Beautypoint in de Vechtstraat kan je genieten van verschillende behandelingen. Maar ook hier bestel je de prettigste producten voor thuis in de webshop. Geopend op maandag van 9 uur tot 17.30, van dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.
Vechtstraat 72B, www.beautypointshop.nl

Beautypoint Groningen 01

Blush clinic Groningen
Blush Clini is gevestigd in Haren, Eelde en Groningen. Ook hier kan je een afspraak maken voor een behandeling, maar ook producten online bestellen.
Hereplein 4-1, www.shop.blush.clinic.nl

Blush Groningen 01

M’Adore Beauty Alive Store
Voorheen was Beauty Alive, gevestigd in de Steeltilstraat, geopend voor behandelingen. Door Corona is het roer omgegooid en is het nu een Beauty advies winkel geworden, genaamd M’Adore. Ze hebben hier allerlei heerlijk producten voor thuis.
Geopend op dinsdag van 12 tot 19 uur, op woensdag van 12 tot 17.30, op donderdag van 13 tot 18 uur en op vrijdag van n13 tot 17.30.
Steentilstraat 6 ,Facebook

M'Adore Groningen 01

Skins Cosmetics
In een prachtig pand in de Oude Boteringestraat 12 zit skins Cosmetics. Het beschikt over een winkel en een Beautybar. Ze zijn geopend van maandag tot en met woensdag van 9.30 tot 18 uur, op donderdag van 9.30 tot en met 20 uur, vrijdag van 9.30 tot 18 uur en zaterdag van 9.30 tot 17 uur.
Oude Boteringestraat 12, www.skins.nl

Skins Cosmetics Groningen 01

Zijn wij jouw favoriet vergeten? Stuur ons dan even een berichtje.

Volg ons!
Volg Groningen Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Groningen & omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.